Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Hoe wij werken

Van planvorming tot bouwbegeleiding

Identiteit en ambitie

Wat kunnen we allemaal?

Bessels is een totaal regisseur van plan tot uitvoering. Met een expertteam dat per opdracht wordt vormgegeven, zorgen we dat we alle mogelijke opties verkennen en de beste oplossingen selecteren.

Van planvorming, bouwbegeleiding tot ingebruikname, creëren wij het fundament voor jouw onderneming en rendement.

Welke waarde leveren we?

Vanuit de planvorming kunnen wij zo optimaal mogelijk een toekomstbestendige bedrijfshuisvesting ontwerpen. We kijken vanuit de mensen, het gebruik en de identiteit naar wat jij als onderneming nodig hebt. Alle gegevens en adviezen verwerken we in een ontwerp dat past bij jouw toekomst.

Dat betekent dat de grootste uitdagingen worden voorzien van een realistisch plan en er gebouwd kan worden. Een pand dat past bij jouw toekomstperspectief, binnen de omgevingseisen en in alle voorwaarden voldoet.

Mensen_Gebruik_Identiteit

vanuit gebruik

Een bedrijfspand moet een versterkend effect hebben op jouw proces. Meer vierkante meters betekent niet direct meer omzet. Je creëert efficiëntie door de ruimte af te stemmen op bestaande bewegingen en processen.

vanuit mensen

Je medewerkers zijn van groot belang in het productie of bedrijfsproces. Het is dan ook cruciaal dat zij veilig, gezond, comfortabel en met plezier kunnen werken onder het dak dat de werkgever biedt.

vanuit identiteit

Een bedrijfspand moet een goede uitstraling hebben en aansluiten bij de identiteit van je onderneming. Het ondersteund in je uitstraling naar je klanten en markeert het fundament van waaruit je opereert.

haalbaarheids
onderzoek
structuur
ontwerp
voor
ontwerp
definitief
ontwerp
vergunings-aanvraag
technisch
ontwerp
contractvorming en prijs
bouw
voorbereiding
bouw
begeleiding

Wij realiseren het fundament

Het ontwikkelen van een gebouw begint eerder dan het maken van een ontwerp op basis van de huidige behoefte. Hoe eerder we in het proces kunnen meedenken, hoe beter we kunnen inventariseren wat we moeten doen, wat we kunnen doen en wat we moeten laten.

Vanuit het bedrijfs-, ontwerp- en bouwproces van de onderneming geven wij vorm aan de ruimte. Dit doen we door de onderneming te bekijken vanuit de drie belangrijkste elementen; mensen, gebruik en identiteit.

De mensen, het gebruik en de identiteit staan aan de basis van een onderneming. Daar ontwerpen we het nieuwe gebouw omheen. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om te ontdekken wat we moeten behouden van het huidige en wat we kunnen verbeteren voor de toekomst. Wij zijn altijd op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe ziet jouw onderneming er over 10 jaar uit en wat voor gebouw past hierbij.

Hoe-wij-werken__05.jpg

Bessels als totaalregisseur

OOK VOOR COÖRDINATIE

  • Bouwbegeleiding
  • Prijs- en contractvorming (aanbesteding)
  • Planning
  • Kostenraming
  • Bouwbesluit-toetsingsstukken t.b.v. de bouwvergunning
  • Omgevingsvergunning
  • Welstand

VOEDINGSINDUSTRIE

Vlees, vis en vega. AGF, poederfabrieken en maaltijdenbereiding.

Bekijk onze projecten

MAAKINDUSTRIE & LOGISTIEK

Machinefabrieken, medicijnen, laboratoria en chemie. Distributiecentra, logistieke gebouwen, crossdocking en koelvrieshallen.

RETAIL & HERONTWIKKELING

Vastgoed, optoppen, appartementen en transformaties.

Werken bij

Met ons multidisciplinaire team ontwikkelen we nieuwbouw en herbestemming projecten. Projecten die zowel esthetisch als functioneel voldoen aan de wensen van de opdrachtgever en de omgeving. Wij analyseren, ontwerpen en begeleiden zodat onze opdrachtgevers kunnen ondernemen. Een totaal regisseur van plan tot uitvoering. 

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde projectleiders en 3D modelleurs. Ook als student bouwkunde ben je welkom om bij ons werkervaring op te doen. Kennis van Revit heeft de voorkeur. Mail ons je CV, portfolio en je motivatie of bel eerst en informeer of we nog een plek beschikbaar hebben.

 

Bekijk of je ertussen past