Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Gebouw als fundament van de onderneming

Gebouw als fundament van de onderneming

Resultaat

Bij Bessels architecten en ingenieurs ontwerpen we gebouwen op basis van mensen, gebruik en identiteit. Bij bedrijven in de maak- en voedingsmiddelenindustrie is het van groot belang dat de ruimtes in het gebouw perfect afgestemd zijn op de bedrijfsprocessen. Medewerkers moeten veilig en comfortabel kunnen werken. Een goede uitstraling van de gebouwen helpt hierbij, het draagt bij aan de identiteit van de onderneming.

Onze kracht is toekomstbestendig ontwerpen. We denken verder dan het huidige probleem.

Onder andere in de vleessector heeft Bessels in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en veel kennis vergaard. Een groot deel van de opdrachten bestaat daardoor uit bestaande klanten die terug komen. Cordy Volkers hierover: ‘Door onze grote ervaring in de voedingsmiddelen industrie en andere takken van maakindustrie kunnen we snel en gedegen tot voor de klant juiste oplossingen en aanpak komen. Door een breed relatie netwerk in de markt van adviseurs, gemeenten en leveranciers verloopt dat heel soepel’.

 

Er zijn meerdere opdrachtgevers waar wij veel voor werken. In stappen wordt de bestaande fabriek uitgebreid. Elburg food is hier een goed voorbeeld van. Zij wilden in eerste instantie alleen een nieuw vrieshuis met expeditie bouwen. Wij zagen echter dat de fabriek efficiënter kon worden gemaakt door de routing anders te laten lopen. We hebben inkomend en uitgaand product van elkaar gescheiden, waardoor er een efficiënte gescheiden vuile en schone stroom is ontstaan. Ander voordeel was dat hierdoor meer ruimte bleef om ook op andere vlakken uit te breiden. Die logische manier van denken is waardoor een opdrachtgever bij ons terug blijft komen.

Onze diensten