Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Keurmerk Bring Cargo Zwijndrecht

Bring Cargo Zwijndrecht

Resultaat

Bring is onderdeel van de Norway Post. Onderdeel van Bring is Bring Cargo. Bring Cargo verzorgt naast wegtransport ook transport via spoor, luchtvracht en zeevracht. Bessels ontwierp voor Bring Cargo in Zwijndrecht een distributiecentrum met kantoor dat het BREEAM Duurzaamheidscertificaat 'Excellent´ heeft ontvangen.

Het gebouw is voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en op het dak van het dc zijn zonnepanelen aangebracht. Energiearme verlichting, waterbesparende voorzieningen en het comfort van de werknemers zijn belangrijke duurzaamheidsaspecten. Veel daglicht op de werkplekken en een minimale CO2-uitstoot zorgen voor een gezond binnenklimaat.

Zwijndrecht-Bring-Cargo-VDR-21036-_-230629-__gevelaanzicht-01

Uitbreiding

Specificaties

Fundament: tekst
Rendement: tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vehicula est vitae eros ultrices ultricies. Cras a laoreet nibh. Praesent luctus mauris facilisis ultricies ultricies. Suspendisse ullamcorper, augue non molestie faucibus, erat metus luctus felis, eu facilisis quam elit in neque. Pellentesque at felis sed tellus luctus tincidunt.

Opdrachtgever -
Locatie: -
Bedrijfshal:  0.000m²
Kantoor:  000m²
Oplevering: -
Bouwer: VDR Bouwgroep Deventer
   
Duurzaamheid: -

Mensen

Gebruik

Identiteit

Zwijndrecht Bring Cargo VDR 21036 _ 230629 __C001-