Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht

Resultaat

Postillion Hotels met zes hotels verspreid over het land, heeft het hotel in Dordrecht grondig verbouwd.

Postillion Hotel Dordrecht

Met het ‘Postillion meet work stay concept’ wil het hotel de zakenreiziger een totaalproduct bieden, met de modernste voorzieningen voor werken, eten en slapen. Dat betekent concreet: 80 volledig gerestylde hotelkamers, vergaderzalen met een capaciteit tot 600 personen, een business point, luxe boardrooms, een business restaurant, een brasserie en terras, fitnessruimte en een break-out ruimte.

Bessels Architekten & Ingenieurs uit Twello verzorgde de bouwkundige engineering en coördinatie. Het ontwerp is gerealiseerd in samenwerking met bureau retailLAB uit Breda, dat ook verantwoordelijk is voor het totale interieurontwerp. Binnen zes weken na opdracht is het plan opgewerkt van schetsontwerp tot een besteksgereed ontwerp, waarbij het gehele hotel bouwkundig en constructief werd uitgewerkt in een 3D-gebouwmodel. In slechts negen weken tijd is het hotel van binnen en van buiten geheel gemoderniseerd. Dit is, mede gezien de constructieve opbouw van het bestaande hotel, een uitzonderlijke prestatie.

INFO

Er is momenteel nog geen verdere tekstuitleg bij dit project. Laat daarom de beelden voor zich spreken.

Toch vragen over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

visualisaties - 3D modelleren - bouwbesluittoetsing - aanvraag omgevingsvergunning - technisch ontwerp - uitvoeringstekeningen - BIM integratie - projectleiding - bouwbegeleiding - oplevering

HOE WIJ WERKEN->